מדיח כלים למטבח המוסדי

מדיח כלים למטבח המוסדי

כאשר מדובר על מטבח מוסדי, מדובר על מטבח גדול מאוד, המספק כמות מזון משמעותית לאורך היום. המטבח המוסדי יכול להיות מטבח במסעדה גדולה, מטבח בחדר אוכל של מקום עבודה כלשהו, מטבח של מפעל כלשהו המספק ארוחות סדירות לעובדי המפעל ועוד. מכיוון שמדובר על תהליכי הכנת אוכל ותהליכי ניקוי כלים שלאחר הכנת האוכל ולאחר ארוחות בכמות משמעותית מאוד, אין ספק שחשוב מאוד לבחור בציוד מיוחד למטבח המוסדי, כאשר אחד מסוגי הציוד הרלוונטיים מאוד עבור מטבחים מעין אלה הוא כמובן מדיחי כלים ייעודיים. באמצעות מדיח כלים תעשייתי ניתן לייעל את העבודה במטבח המוסדי, לקצר את זמני שטיפת הכלים ולהנות מכלים נקיים תוך מינימום זמן ומאמץ.

> בדקו גם מדפי נירוסטה למסעדות

מדוע חשוב לבחור מדיח כלים איכותי למטבח מוסדי

אף אחד לא באמת אוהב לשטוף כלים. אך כאשר מדובר על כמות משמעותית של כלים כמו הכלים אשר מתקבלים מדי יום יומו במטבח מוסדי, אין ספק שאף אדם לא אוהב לשטוף אותם, אך מעבר לכך, בכדי לשטוף אותם יש להיעזר בכח אדם משמעותי נוסף בצוות העובדים, שיהיה אחראי על השטיפה בלבד. לכן, אין ספק שבכדי לצמצם את הכח אדם הנדרש בצוות העובדים במטבח מוסדי וכן, בכדי לשטוף כלים בצורה מהירה ובכמות משמעותית, יש צורך לבחור מדיחי כלים איכותיים, הרלוונטיים עבור מטבחים מוסדיים. מדיחים מעין אלה יהיו בגודל המתאים להכלת כמות משמעותית של כלים ובעלי יכולת לבצע את עבודת הדחת הכלים בצורה מהירה וכמובן יעילה.

כיצד בוחרים מדיח למטבח מוסדי?

בבואכם לבחור מדיח למטבח המוסדי, עליכם לבחור במדיח איכותי (כפי שבחרתם צ'יפסרים מעולים), אשר יחסוך לכם עד כמה שניתן בהוצאות חשמל בשל פעולה מהירה וכן על הוצאות תוספות כח אדם לצוות הרלוונטי לצורך שטיפת הכלים, הפעלת המדיח או הכנסת הכלים למדיח לאחר שטיפה ראשונית שלהם. חשוב מאוד לבדוק איזה מדיחי כלים קלים ונוחים לתפעול, קלים לניקוי ותחזוקה שואפת ומבצעים את עבודת ההדחה באופן האידאלי.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

אולי יעניין אותכם?

מטבח 3 מטר
Blogging
maayan

מטבח 3 מטר

מטבחים קטנים הם בדרך כלל כאלה הנמצאים במרחבים של דירות קטנות או בתים קטנים והם מספקים 2- 3 מטרים רבועים

קרא עוד »